POLETNO DRUŽENJE PODMORNIČARJEV - SEPTEMBER 2019

7 septembra, smo organizirali letno druženje pripadnikov našega društva in njihovih družinskih članov. Zbrali smo se v Marezigah v gostilni Karjola ob 13 uri na kosilu, nekateri člani pa so pred pričetkom še obiskali sosednjo Gostilno Fontana, kjer so si na fontani natočili in poskusili Refošk. Prišlo je 11 članov, ker je bilo to druženje na hitro organizirano, zaradi odpovedi najavljenega druženja v Pulju ( premalo prijavljenih in tudi cenovno neugodno), je bila udeležba nižja kot ponavadi. Samo druženje je potekalo v prijetnem vzdušju in dobri hrani in pijači. Tukaj bi se zahvalili osebju Gostilne KARIJOLA na vrhunski postrežbi in zelo ukusno pripravljeni hrani.

Na koncu pa še Vabilo za prednovoletno druženje, ki bo 14. decembra v PVZ Pivka. Vabilo boste prejeli dodatno po elektronski pošti.

Tisti pa, ki se niste mogli udeležiti letnega srečanja iz raznoraznih razlogov, pa si oglejte galerijo slik, tako da naslednje leto rezervirate termin v začetku septembra in se nam pridružite, več nas bo, bolj bo veselo.

Tekst. Oman Ljuboslav

Foto: Oman Ljuboslav, Bizjak Ervin